• Je tuin,

    daar word je blij van!

Sierbestrating regio Leiden

Sierbestrating in de buurt van Leiden.

Woont u in de buurt van Leiden en bent u op zoek naar sierbestrating, tuinhout of andere materialen om uw tuin aan te leggen of te verfraaien? Kom dan langs bij GSB Baak Tuinmaterialen in Oud Ade
Op ons grote showterrein vindt u een groot assortiment aan sierbestrating, natuursteen, tuinhout en tuinverlichting.

Kortste route vanaf Leiden

De kortste route vanaf Leiden is via de Willem de Zwijgerlaan richting Amsterdam. Hier volgt u de Oude Spoorbaan en rijdt u rechtdoor bij de rotonde met de stenen koeien. Bij de volgende rotonde (kruising met de N446) vindt u ons op de hoek. Klik hier voor de route.

Komt u vanuit Leiden zuid-west dan kunt u het beste de A4 nemen richting Amsterdam. U neemt dan de afslag Leiderdorp (afslag 6). U volgt de N446 richting Rijpwetering. Bij de kruising met de N445 vindt u ons op de hoek van de rotonde.

Ons bedrijf bevindt zich op ca. 10 minuten rijden vanaf Leiden. Op ons showterrein kunt u een groot assortiment sierbestrating vinden. Tuintegels, gebakken stenen, keramische tegels en natuursteen maar natuurlijk ook alle bijbehorende artikelen zoals tuinmuurtjes en opsluitbanden. Ook grind en split, natuursteen keien, schuttingen en tuinhuisjes behoren tot het assortiment.