menu
Baak Tuinmaterialen

Een Baak Tuinverblijf is een aanwinst voor je tuin!

Tuinverblijven zijn momenteel erg populair. Ze zijn mooi, praktisch en je kunt ze voor veel doeleinden gebruiken. Wat denk je van een heerlijke loungeplek? Die komt uitstekend van pas als het buiten erg warm en zonnig is en je graag in de schaduw zit, maar juist ook op koelere dagen of in de avond, zodat je beschut buiten zit.


Een tuinverblijf op maat

We kunnen een tuinverblijf helemaal inrichten en op maat maken zoals jij dat wilt. Je kunt er een schuurgedeelte aan koppelen, zodat je meteen een handige opbergruimte hebt voor fietsen, hobbyspullen of tuingereedschap. Tuinverblijven zijn er in verschillende afmetingen, die we naar jouw wens op maat maken. Denk aan achterwanden, ramen, deuren en hekwerken. Ook glazen schuifdeuren zijn mogelijk. Qua kleur heb je een ruime keus uit allerlei soorten tinten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij van Baak Tuinmaterialen zijn gespecialiseerd in maatwerk Tuinverblijven. Wil je meer informatie of advies, kom dan bij ons langs of bel voor een afspraak. Onze verkoopadviseurs helpen je graag!

Kijk hier voor de projecten die we hebben gerealiseerd voor onze klanten:


Projecten

Wij laten graag onze klanten aan het woord Klik voor diverse interviews.

Van ontwerp naar realisatie

Baak Tuinmaterialen

Tuinverblijf met zijwanden

Dit tuinverblijf is tegen de bestaande schuur aan geplaatst. De linkerkant is dichtgemaakt met een hele wand en aan de andere kant is een halve wand geplaatst.

Zo heb je toch iets beschutting, terwijl je wel een open gevoel houdt. Een heerlijke plek om te loungen en te genieten van de tuinhaard!

Baak Tuinmaterialen
Baak Tuinmaterialen

Tuinverblijf met ramen en deuren

Ben je op zoek naar een ruime schuur? Kijk dan eens naar dit tuinverblijf dat door de wanden, ramen en deuren getransformeerd is in een complete schuur.

Door een extra brede basis te kiezen, ontstaat er een zee van opbergruimte! Handig voor fietsen, tuinmeubilair, klusspullen, tuingereedschap.

Baak Tuinmaterialen
Baak Tuinmaterialen

Tuinverblijf met schuur en loungegedeelte

Het beste van twee werelden: een tuinverblijf met een schuur en een loungegedeelte! Als je niet zoveel opbergruimte nodig hebt, dan is dit een mooie oplossing.

Het loungegedeelte is in de zomer is het een heerlijke schaduwplek en als het koeler is, zit je heerlijk beschut. Tuinhaard erbij en je zit lekker warm!

Baak Tuinmaterialen
Baak Tuinmaterialen

Tuinverblijf met grote schuur en kleine overkapping

Hier zie je tuinverblijf op maximale grootte. Er is gekozen voor een extra groot schuurgedeelte met dubbele, openslaande deuren op zowel de kopse kant als in het vooraanzicht.

Ramen zorgen voor voldoende licht. Het overkappingsgedeelte is een plek waar je altijd plezier van hebt.

Baak Tuinmaterialen